Butikssäljare extra i Stockholm

... ...

Om tjänsten

Plats

Stockholm

Sista ansökan

2021-06-04

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

I slutet av förra sommaren öppnade vi vår första fysiska babybutik i Kungens Kurva, Stockholm. Vi söker nu ytterligare en engagerad och ansvarsfull butikssäljare med mycket energi, passion för människor och ett stort intresse av barn- och babyprodukter. Då tjänsten är en visstidsanställning som baseras på behov ser vi gärna att du har någon annan typ av sysselsättning, så som extrajobb, studier eller föräldraledighet på deltid. 

Arbetsuppgifter
Som säljare i vår butik kommer du att möta våra kunder, guida dem till rätt köp och svara på frågor gällande våra produkter. Du kommer även att hantera och packa upp produkter, arbeta administrativt i affärssystemet SAP, kassahantering och jobba aktivt med prissättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och då arbetet är serviceinriktat söker vi dig som alltid sätter kunden i främsta rummet och genuint trivs med kundkontakt. Du har tidigare erfarenhet av serviceyrket och du vill ge förstklassig service och har en förmåga att analysera kundens behov. Har du ett stort intresse för babyprodukter så som barnvagnar och bilbarnstolar är det mycket meriterande.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper då vi kommer skapa ett helt nytt team som jobbar i Stockholmsbutiken. Vi vill att teamet ska bestå av serviceinriktade, positiva samt flexibla personer - därför är det viktigt att du besitter liknande egenskaper. Vi andra som jobbar på Jollyroom utgår från Göteborg, där våra lager, kontorsbyggnader samt showroom/outlet ligger.

Meriterande 
- Kunskap i SAP
- Kunskaper i annat affärs- betalnings- eller kassasystem

Vi erbjuder dig
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Kollektivavtal för alla anställda

Vi är ett företag som satsar på våra medarbetare och vi internrekryterar ofta. De som åstadkommer bra resultat och samtidigt har en positiv och samarbetsvillig attityd kommer gå långt inom Jollyroom.

Upplägg och kontakt
- Start: Omgående 
- Omfattning: Visstidsanställning baserat på behov. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider och har möjlighet att arbeta både helg och vardagskvällar, samt i sommar.
- Placering: Kungens kurva, Stockholm
- Arbetstider: Måndag-söndag. Öppettiderna är vardagar 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17
- Kontakt & frågor: Therese Wassén via e-post;  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning, tester och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen