Inaktiv platsannons

Digital Marketing Manager till MTRX i Stockholm

Om tjänsten

Är du en digital strateg som gillar att gå från ord till handling och som drivs av att öka försäljning och kännedom via digitala kanaler? Är du en kreativ och kommunikativ marknadsförare som vill vara med när vi på MTRX fortsätter vår resa? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Digital marketing manager hos oss.

Vilka är vi på MTRX?

Vi är ett familjärt bolag som för femte året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa tågbolag. En av anledningarna är att vi de senaste fyra åren varit punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Vi har också väldigt nöjda kunder tack vare våra fantastiska kollegor. Det och mycket mer är vi otroligt stolta över!

MTRX ingår i MTR Nordic AB.

Om rollen

Vi stärker upp vårt team med en Digital marketing manager. Du är en nyckelperson i vårt team med fokus på att fortsätta att utveckla våra kund- och mediarelationer framförallt i sociala medier och digitala kanaler.

Du har ett stort ansvar i att vara drivande inom alla dessa områden och kommer ingå i vårt kommersiella team och rapportera till CCO.

Vem vi söker

En erfaren, nyfiken och kundcentrerad person som gillar att vara i ett bolag som ständigt vill utmana och som gillar att tillsammans med kollegor förbättra kundupplevelsen. Du är en god skribent som har lätt att skriva engagerande och målgruppsanpassade texter för olika syften och plattformar. Du behöver ha god kunskap inom följande:  

  • Sociala medier (Instagram, Facebook och LinkedIn) 
  • Adobe-paketet (InDesign, Photoshop och Premiere Pro) 
  • Schemaläggningsverktyg för sociala medier (exempelvis Falcon io) 
  • Facebook Business Manager
  • Office-paketet  
  • Grafisk produktion, dels i mindre format (ex skyltar), dels mer avancerad grafisk produktion (OOH, printannonsering, trycksaker etc) 

Erfarenhet som är viktig att ha i denna roll är:

  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet, gärna från serviceinternsiva branscher
  • Pressrelationer
  • E-handelserfarenhet i motsvarande roll

Vad vi erbjuder

Ett spännande uppdrag i en framtidsbransch med fantastiska kollegor. Vi sitter i fräscha lokaler på Centralstationen i Stockholm men under pandemin jobbar vi delvis hemifrån. Du får en schysst lön med bra villkor, du får självklart tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, massage, rabatt på resor m.m. En riktigt bra grej är att vi erbjuder alla anställda två extra semesterdagar om året när de väljer tåget framför flyget på längre resor. 

Om du vill söka

Skicka in din ansökan via länken genom att registrera CV så snart som möjligt, dock senast den 10 juni 2021 (vi tar inte emot ansökningar via mejl). Nästa steg i processen är att genomföra urvalstester, därefter intervju och referenstagning. 

Har du frågor?

Hör av dig till oss på  så svarar vi så snart vi kan. 


MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om oss besök gärna vår . 

Publicerad den

30-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis