Inaktiv platsannons

Betongarbetare i Göteborg med omnejd

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Betongarbetare

Sökes till Göteborg med omnejd

Betongarbetare till Peab Anläggning i Göteborg med omnejd sökes!

Vi på Peab Anläggning Väst i gruppen industri och underhåll söker nu ytterligare en flexibel och samarbetsvillig betongarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten
Som betongarbetare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och strävar efter att tillvarata allas kompetens för att lyckas i våra projekt. Det dagliga arbetet innebär både att du jobbar i Göteborg med omnejd men det kan även förekomma arbete längre bort. Du kommer att ledas av arbetsledare i ditt dagliga arbete då platschefen oftast har flera projekt igång samtidigt. Platschefen blir din närmaste chef som du rapporterar till och din arbetstid är förlagd till dagtid. 

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande moment för den här tjänsten är mindre och större betongreparationer som kan innefatta kajarbeten och reparation av broar. Övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten kan bestå av arbete så som formning, armering och bockning av järn samt gjutning av betongkonstruktioner.

Vi söker dig som har

- yrkesbevis inom betong

- byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen

- minst fem års erfarenhet av betongarbete, armering och formning

- goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- ett högt säkerhetstänk

- B-körkort

- tillgång till bil

 

Rollen som betongarbetare kräver att du är flexibel och samarbetsvillig i ditt arbete. Du är en självgående person som ser till att föra arbetet framåt. Vidare är du en noggrann person som är beredd att rycka in där det behövs även om det kan innebära att du kliver utanför dina vanliga arbetsuppgifter. Du är kompetent och skicklig i din yrkesroll.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av arbete med armering och formning.

 

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Om Peab

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-20

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg med omnejd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)