Inaktiv platsannons

Vägarbetare – för dig som vill säkra trafikmiljöer i Stockholm

Om tjänsten

Arbetschefsområde Trafikanordningar (TA) i Region Mitt är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där vi förnyar och förbättrar oss mot framtidens marknad. Vår affär är en viktig pusselbit i satsningen mot säkra arbetsplatser och en trygg trafikmiljö. Vi söker nu dig, som precis som vi – brinner för säkerhet på väg!

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om uppdraget som vägarbetare på trafikanordningar
Som vägarbetare kommer ditt arbete huvudsakligen bestå i att genomföra TA-projekt i södra Stockholm med utgångspunkt från vår etablering i Tumba. Du kommer att vara verksam med trafikavstängningar vid Trafikverkets fasta avstängningar samt övriga TA-projekt som vi bedriver i stort och smått. Till din hjälp har du nära arbetsledning och underentreprenörer att samarbeta med. Då du främst kommer arbeta ute på fält och miljön i området är relativt trafikintensivt, så utförs de flesta arbeten nattetid när trafiken påverkas minimalt. I ditt arbete ingår också att köra lastbil, TMA-bil och beredskap. Tjänsten är heltid med placering i Tumba. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med trafikanordningar på väg eller har en stark motivation och goda förutsättningar att lära dig. Du löser självständigt problem, tar egna initiativ och kan fatta beslut i pressade situationer. Som person är du trygg och uppskattar ett varierat arbete där du själv får prioritera. Vi vill utveckla både vår arbetsgrupp och verksamhet, i det arbetet är du viktig för oss, därför värdesätter vi dina personliga egenskaper. Körkort C, YKB och APV nivå 2 är krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande Platschef Robert Pettersson tfn 010-4581601. Ansök senast 16 juni, urvalet går vi igenom löpande så vänta inte med att söka! Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)