Inaktiv platsannons

Skalet Inredning & Kläder söker nya medarbetare i Vemdalen

Om tjänsten

Vill du vara med i vårt kreativa team?
är en livsstilsbutik som inspireras och influeras av fjällen och naturen. Här gillar vi att arbeta nära kunden med allt vad det innebär. Allt från att hitta det perfekta soffbordet till att köpa tofflor eller hudvård.

Hos Skalets Inredning finns intresse, passion och nyfikenhet för det kreativa. Vi söker inspiration i trender och plockar upp det som passar oss i fjällvärlden. Nu söker vi nya kollegor som vill bli en del av vårt team!

Vi söker dig som brinner för sälj och har ett stort intresse för inredning, mode & trender.
Du är positiv, lojal, kommunicerar väl, och trivs i tempoökningarna som högsäsongerna bjuder på. Du har social kompetens och en fingertoppskänsla för service, erfarenhet av liknande verksamheter och älskar att förmedla service till kunder i alla möten.
Meriterande men inget krav är om du har erfarenhet av styling, inredningsuppdrag, sociala medier och administrativa uppgifter som hör den dagliga driften till.
Tjänsterna som ska tillsättas innebär en heltid samt extra/deltid i vår butik på Vemdalsskalet. Arbetstiden fördelas mellan vardag och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Är det dig vi söker eller någon av dina vänner?
Tveka inte utan skicka Din ansökan till
Sista ansökningsdag 10 april.

Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb