Inaktiv platsannons

Säljare skidor & cykel i Västerås

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

 

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

 

I rollen som säljare välkomnar du kunderna och hjälper dem att hitta vad de söker. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få gästerna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget.

Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du trivs med att tävla mot dig själv likväl som dina kollegor och du brinner för att göra kunden nöjd.

Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskap.

Du kommer jobba på skid & cykel avdelningen Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

 

Att arbeta på vår Skid & Cykel-avdelning är något för dig som är passionerad skidåkare eller användare av cykel som träningsredskap, eller varför inte både och? Du har kunskap och intresse för skidåkning både på längden och nerför. Du känner till cykeln ner i beståndsdelar och du är intresserad av alla tillbehör runt omkring både cykling och skidåkning. Om produktkunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

Vi söker både deltidstjänster samt helgextra.

 

 

Län:
  • Västmanland
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2021-06-15

Tillträde:

2021-07-01

Arbetsplats/placeringsort:

Västerås

Adress:

Hallstagårdsgatan 13 72138 Västerås

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb