Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom med intresse för business controlling! i Umeå

Om tjänsten

Nu söker vi på Atea i Umeå dig som i dag jobbar som redovisningsekonom, ekonomiassistent eller revisorsassistent och vill ta nästa steg i karriären och utvecklas inom business controlling.

I tjänsten ingår att tillsammans med Region Norrs Business Controller arbeta med att genomföra ekonomiska analyser och följa upp vårt resultat för såväl region, våra åtta platskontor samt enskilda affärer. Vid bokslut och i samband med upprättande av prognoser och budget kommer du också ha en betydande roll. Du kommer även att stötta kollegor i system och redovisningsfrågor. Region Norr är en av fem geografiska regioner inom Atea Sverige AB och utgör den till ytan största regionen med lokalkontor från Borlänge och Gävle i söder upp till Kiruna längst i norr.  


Vi söker!

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsexamen i kombination med några års arbetslivserfarenhet inom redovisning och bokslut. Du är redo för att utvecklas och ta intresset för ekonomi ett steg vidare mot mer analytiska arbetsuppgifter. Rollen kräver mycket goda kunskaper i Excel och PowerPoint samt att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska.

Som person ser vi att du är strukturerad, självgående och noggrann. Din analytiska ådra medför att du har lätt för att se samband och dra slutsatser samt har förmåga att översätta det till tal och skrift.  För att lyckas i rollen behöver du även vara kommunikativ och pedagogisk samt trivs att samarbeta med andra människor. Arbetet innebär många kontaktytor inom regionen, men även mot centrala funktioner inom Atea.
 

Atea i Umeå

Vårt kontor i Umeå är precis nyrenoverat och på tre plan samlas medarbetare inom samtliga våra erbjudandeområden. Tillsammans är vi 85 personer och vi är en blandning av lokala, regionala och nationella kollegor så ett gott råd är bara ett steg eller samtal bort. Förutom egna initiativ i form av aktiviteter och festligheter har vi flera årliga sammankomster och events för både personal och kunder.

På Atea är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

 

Välkommen med din ansökan!
 
Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att höra av dig till Erik Lindblom, Regional Business Controller via 072 221 25 98 alternativt erik.m.lindblom@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara ”The Place To Be” och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)