Inaktiv platsannons

Affärsstöd inom administration och försäljning i Malmö

Om tjänsten

Är du en administrativt lagd person med en ådra av affärsmannaskap? Är listor en del av din vardag, samtidigt som du brinner för service och affärsrelationer. Är du dessutom en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba som affärsstöd med fokus på tekniska produkter och affärer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I rollen som affärsstöd jobbar du uppstöttande mot våra Account Managers och Key Account Managers i relationen till kunden när det kommer till vår produktleverans. Du ansvarar för att kvalitén alltid är på topp i överlämning till leverans och du säkerställer att ömsesidiga förväntningar mellan Atea och kund uppfylls. Du har en säljande roll men ditt fokus ligger på kvalitet, administration och uppföljning i vår leverans och från kundens sida är du en rådgivande part, och en av nyckelpersonerna på Atea för att identifiera leads och affärsmöjligheter hos kunden. Du jobbar främst med dator och telefon som arbetsredskap, men har emellanåt även kundmöten. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya ut maningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som affärsstöd är:

  • Administration i logistikflödet för vår leverans mot kund
  • Kundmöten med fokus på service, uppföljning och merförsäljning gentemot kund.
  • Agera stöttande i Account Managers roll gentemot kunden i produktleveransen

Vårt erbjudande till dig 
Du kommer att ingå i ett team med ca 12 stycken engagerade och drivna kollegor, där det är högt i tak. Atea jobbar målmedvetet med coachande ledarskap och mentorskap kollegor emellan. 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Då du kommer jobba med våra kund- och leveransflöden är det viktigt att du är administrativt lagd och är van att jobba med god struktur och noggrannhet. Att kontinuerligt arbeta med återkoppling, god service och dokumentation i alla riktningar är för dig en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som affärstöd bör du:

  • Ha minst gymnasiekompetens
  • Ha erfarenhet av att arbeta med administration och med försäljning genom service i toppklass
  • Ha viss erfarenhet men framför allt ett stort intresse för it och it-produkter
  • Tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska
  • Ha grundläggande kunskaper i Officepaketet

Det är även meriterande om du har

  • Erfarenhet att jobba i något ärendehanteringssystem
  • Erfarenhet att jobba i något affärssystem

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)