Inaktiv platsannons

Mekanikeringenjör Massabruket i Frövi

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass?

Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi stärka vår verksamhet med en mekanikeringenjör till Massabrukets underhållssektion.

I rollen som ingenjör får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra, både på egen hand och i team, utredningar för att kontinuerligt förbättra våra anläggningar. Du deltar aktivt för att finna lösningar på mer komplexa problem som uppstår samt identifierar åtgärder som bidrar till att höja anläggningens tillgänglighet. Inför och efter lagstadgade besiktningar är du med och förbereder samt hanterar dokumentation och åtgärdsplaner utifrån dessa. En viktig del i rollen är att tillse att livscykel och utbytesplaner för utrustningarna är aktuella samt att periodiska utbyten och det förebyggande underhållet är anpassat utifrån detta och andra krav. I rollen ingår också att identifiera behovet av investeringar, att utreda och ta fram underlag för dem. Inför och under större revisionsstopp så är du med vid planeringen av underhållsåtgärder och samordning av externa leverantörer.

Vi söker dig med Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom området eller på annat sätt har likvärdig kompetens.

Du har tidigare relevant erfarenhet av industriella anläggningar dess komponenter och behov och har tidigare arbetat som ingenjör inom industri, produktion eller annan relevant mekanisk verksamhet. Materialkännedom, konstruktion, besiktningsverksamhet och fortlöpande tillsyn av trycksatta anordningar ses som meriterande.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kommunikativ - Du har förmågan att kommunicera och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt.

Organisatorisk- Du är noggrann och strukturerad i planering, genomförande, dokumentering och uppföljning och på så vis skapar hållbara förbättringar och resultat.

För att främja en inkluderande rekryteringsprocess fri från diskriminering använder vi personlighets- och problemlösningstester i urvalet för denna tjänst. 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Per Andersson, Sektionschef Sulfatfabriken Tel: 070-167 73 72.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej