Inaktiv platsannons

Cirkus- och varietéartist till Halloween 2021 i Göteborg

Om tjänsten

Cirkus- och varietéartist till Halloween 2021
Affärsområde Attraktion, Liseberg AB

Upplevelse- och åkattraktionerna är för många gäster anledningen till ett Lisebergsbesök. Med bemötande och säkerhet i fokus ansluter gästverksamhetsområde Attraktion starkt till ansvaret för gästens helhetsupplevelse och förstärker Lisebergsupplevelsen ytterligare.

Beskrivning

Gästverksamheten Attraktion på Liseberg söker Cirkus- och varietéartister till Skräckenheten Cirkus Bisarr. I din roll uppträder du tillsammans med dels övriga Cirkus- och varietéartister samt våra Aktörer i området. Som Cirkus- och varietéartist uppträder du med egna eller manusbaserade nummer. Beroende på vilken roll man har är det olika talanger som krävs. Du gillar att leka med eld, sticka nålar i huden, jonglör, fakir, lindansare eller gillar att vara lite galen med ett annat eget nummer är du kanske en av oss till Halloween 2021.

Arbetsuppgifter

En arbetsdag innefattar förutom schemalagda framträdanden, även uppvärmning, förberedelser och iordningställande. Tjänsterna vi erbjuder är säsongstjänster och arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Kvalifikationer

De framträdanden som spelas är till viss del manusbundna och regisserade, men innehåller även improviserade delar, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din förmåga att improvisera. Vi söker dig som besitter unika talanger/nummer inom varieté. Har du erfarenheter eller utbildning inom fysisk teater är detta meriterande.

För att arbeta som Cirkus- och varietéartist på Liseberg ser vi att du har utbildning och/eller professionell erfarenhet inom området teater/sång/dans eller liknande utbildning inom cirkus. Samt goda kunskaper inom improvisation.

Vi vill att du förutom din ansökan och CV att du spelar in en stycke film där du berättar om vem du är, varför vill du arbeta på Halloween och presentera ditt nummer? 60 sek.

Vill du får du gärna länka din showreal.

Vill du veta mer om våra karaktärer eller övrig information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår konceptkoordinator/arbetsledare Elisabeth Söderberg, 031-766 70 37, områdeschef Emil Aronsson, 031-766 73 43 alt via mejl skrack@liseberg.se.

Observera att sista ansökningsdag är söndagen den 8 augusti och audition kommer att hållas på Liseberg måndag den 23 augusti.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej