Inaktiv platsannons

Fordonstekniker sökes till Kalmar

Om tjänsten

  • Ansök senast: 22 oktober 2021
  • Kalmar
Kvalifikationer

Du har god datorvana, förfogar över ett körkort klass B, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du känner och tar ansvar för att beställt arbete utförs på ett fackmannamässigt sätt och kontrollera att åtgärden nått önskvärt resultat innan åtgärden klarmarkeras. Vi arbetar med i stort sett alla fordon från personbilar till lätta lastbilar, bussar samt husbilar. Vi utför reparation, service, diagnostik, däck, tillbehörsmontering, vindrutor och skadereparation. Vi har 2 ljusa och moderna verkstäder i Kalmar som uppfyller kraven i Godkänd bilverkstad samt är certifierade inom ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Vi har Mekonomen som vår huvudleverantör av delar och support, totalt är vi 18 anställda och behöver bli fler.

Välkommen med din ansökan.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)