Inaktiv platsannons

Bulkbilschaufför i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Bulkbilschaufför

Sökes till Malmö

I rollen som bulkbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! 

Om tjänsten

Som bulkbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera cement och slagg till våra kunder samt till våra egna betongfabriker. Du kommer även att ha ansvar för bulkbilens underhåll och dagliga skötsel.

Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet även innebära längre körningar där du ligger ute i veckorna.

Vem är du?                   

Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du har en god organisationsförmåga och kan planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Placeringsort är flexibel med möjlighet att utgå från Malmö eller Helsingborg.

Kravprofil

Vi vill att du har CE-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet från branschen är detta meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.

Sista ansökningsdag 2021-06-30

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)