Inaktiv platsannons

Maskinist – Borrmaskinist - Borrhjälpare i Norrköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Maskinist – Borrmaskinist - Borrhjälpare

Sökes till Norrköping

Maskinist – Borrmaskinist - Borrhjälpare

Vill du arbeta i ett företag som lägger grunden till hus, broar, hamnar och spår? Gillar du arbete där du får använda din förmåga att lösa tekniskt komplicerade uppgifter? Trivs du med att vara en i laget?  Har du erfarenhet av Anläggnings- och Grundläggningsprojekt? Då kan rollen som Borrmaskinist på Peab Grundläggning vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu Borrare och Borrhjälpare till Peab Grundläggning i våra enheter Region Mellersta samt Region Öst /Nord. I rollen erbjuds du en omväxlande vardag där projekten kan variera från stora till små. Vi har en modern maskinpark och som borrmaskinist och borrhjälpare kommer du arbeta i nära samarbete med kunniga kollegor. Du kommer arbeta både i och utanför maskinen.  

Vi söker dig som vill vara med och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. Du kommer tillhöra Peab Grundläggning och rapportera till arbetsledare och platschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Köra Borrvagn eller Laddgrävare, daglig tillsyn av maskiner

• Ansvarar för dokumentation och uppföljning

• Stödjer arbetsledning i tekniska frågor gällande borrning

Vem är du?

Vi söker dig som har grävmaskinskort eller kört borrvagn. Vi vill att du har erfarenhet från liknande arbeten och om du även har erfarenhet från branschen är det ett extra plus.

Du ska trivas bland människor då detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl kunder och leverantörer som maskinister, arbetsledare och platschefer.

Du behöver också vara flexibel och gilla förändringar samt ha förmåga att se nya lösningar då arbetet ibland måste planeras om när något oförutsett inträffar.

Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då du kommer hantera bland annat ritningar och protokoll. Körkort och tillgång till bil är ett krav då resor och ibland även övernattning förekommer i tjänsten. 

Hos oss kommer du få stimulerande arbetsuppgifter och yrkeskunniga kollegor med hög teknisk kompetens. Detta ger dig goda förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag 2021-07-15

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)