Inaktiv platsannons

Arbetsledare Garanti i Lund

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare Garanti

Sökes till Lund

Vi söker nu en arbetsledare till vår Garantiavdelning med placering i Lund. I rollen arbetar du mot våra två byggregioner. i Södra Sverige Du handhar alla våra projekt såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Kunderna är såväl privata kunder samt, interna och offentliga. Våra projekt omfattar framförallt nyproduktion, men kan även vara ombyggnader. Vårt verksamhetsområde är Skåne med tyngdpunkt i Öresundsregionen.

Om rollen

Som Arbetsledare har du hand om reklamationer, felanmälningar, besiktningar och garantiåtgärder. Du är delaktig i överlämnandet av projekt från produktion till vår garantiavdelning. Under garantitiden har du löpande kontakt med våra beställare. Du administrerar och hanterar felanmälningar och reklamationer i våra projekt och deltar på besiktningar. Vidare planerar du för åtgärder av anmärkningar som noterats. Du medverkar vid provningar och leder utredningar i garantiärende. Projekten kommer till största del omfatta nybyggnad, samt om- och tillbyggnad av kommersiella fastigheter samt bostäder. Som arbetsledare planerar du och håller samman insatser med yrkesarbetare, underentreprenörer och leverantörer. Du har i dina ärenden ansvar för fakturagranskning och fakturering. Du är delaktig i arbetet kring våra kvartalsvisa prognoser, där du har kunskap om ekonomin i dina ärenden.

Krav

Du har byggteknisk högskoleutbildning eller motsvarande samt minst två års erfarenhet från arbetsledande roll inom byggproduktion. Du har god datorvana och B-körkort. Kunskap och erfarenhet av garantiärendehantering och entreprenadjuridik är meriterande. 

Personliga egenskaper

Som person är du uthållig, har ett strukturerat arbetssätt, har lätt för att samarbeta och har förmågan att kommunicera tydligt. Du är prestigelös och har ett trevligt bemötande. Du kommer att vara en del av vårt härliga gäng i Lund bestående av arbetsledare, garantikoordinatorer och yrkesarbetare.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

Sista ansökningsdag 2021-07-09

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)