Inaktiv platsannons

Automationstekniker Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Göteborg

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Automationstekniker

Vi söker Automationstekniker till Pågen i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Teknikavdelningen genomför akut avhjälpande underhåll, förebyggande underhåll, förbättringsarbete, ombyggnationer och projekt.  Verksamheten är i mycket hög grad automatiserad med el-, styr- och mekaniska system, bl.a. ingår robotar och avancerade packmaskiner.

Strategiskt arbetar teknikavdelningen med ständiga förbättringar, detta med främsta syfte att tillsammans med övriga funktioner långsiktigt förbättra kvalitet och tillgänglighet. Som en del av teknikavdelningen deltar du aktivt inom dessa arbetsområden med betoning på akut avhjälpande underhåll där kompetens inom automation är avgörande för ett lyckat resultat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid. Arbete på helg och natt kan förekomma.

Vem är du?

Vi ser att du har utbildning som El/Automationstekniker på gymnasial nivå med yrkeserfarenhet eller motsvarande praktisk erfarenhet

Du arbetar för att möta uppsatta mål och nyckeltal, fattar snabba och effektiva beslut utan att göra avkall på kostnadsmedvetenhet och kvalitet. Du har ett utpräglat sinne för metodisk felsökning i tekniskt avancerad miljö och hanterar stressfyllda situationer på ett kontrollerat sätt.

Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer för tjänsten:

  • Erfarenhet av programmering av styrsystem som Citect SCADA, Mitsubishi, Siemens och av olika programmeringsverktyg som GX IEC Developer, Siemens Step 7, Siemens TIA Portal (Step 7 och WinCC)
  • Erfarenhet av programmering av HMI med olika enheter från Beijer och Siemens
  • Kunskaper om kommunikationssystem som Profibus, Profinet, Modbus, Canbus, Ethernet, ASi
  • Erfarenhet av arbete med servostyrning med hjälp av enheter från Lenze, Mitsubishi, Siemens, Rexroth, Omron, Fujitsu
  • Erfarenhet av arbete med frekvensomriktning med hjälp av enheter från Danfoss, Mitsubishi, Siemens, SEW
  • Erfarenhet av underhållssystem Maximo
  • Kunskaper inom mekanik och pneumatik är också meriterande.

Som person är du en prestigelös lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du är innovativ, handlingskraftig i ditt agerande och samtidigt noggrann. Att säkerställa driften ställer stora krav på ditt engagemang, flexibilitet och din förmåga att lösa problem. Vi ser att lära sig ny teknik och ett driv att utveckla sig inom automation är en personlighet vi sätt ett högt värde på.

Vad erbjuder vi dig?

Du får arbeta i ett företag med ett starkt varumärke och som vill skapa Nordens kvalitativt ledande livsmedelsföretag. Pågen är ett företag i ständig utveckling där du får vara med och påverka Pågens framtid och stärka varumärket. Våra värderingar omtanke, entusiasm och stolthet är grundläggande för oss och som underhållstekniker är du en viktig nyckelperson för företaget. Vi kommer också att erbjuda utbildning i kompetenser som du saknar och att löpande kompetensutveckla efter behov.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej