Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Örnsköldsvik

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Örnsköldsvik. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare

Som arbetsledare hos oss är du motorn ute i verksamheten och sköter den dagliga arbetsledningen. Tyngdpunkten i arbetet ligger på planering, genomförande och uppföljning av tilldelade uppdrag med fokus på drift- och underhållsarbeten. Under barmarkssäsongen kan du också få driva mindre mark- och anläggningsentreprenader inom driftområdet. Andra arbetsuppgifter kan också vara att biträda platschefen med kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning, fakturering samt övriga förekommande arbeten. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat ingår det en del beredskapstjänstgöring enligt fastställt schema i denna befattning.

Vem är du?

Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av drift- och underhåll av vägar eller mark-och anläggningsarbeten. Arbetsledarvana och erfarenhet av vinterväghållning ser vi som extra meriterande och har du även en teknisk grundutbildning är det ytterligare ett plus.

Du är trygg och förtroendeingivande i din arbetsledarroll och har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet. Du har också förmågan att skapa goda relationer med kunder och medarbetare. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. För den här tjänsten är god datorvana och B-körkort ett krav.

En del av något större 

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia? 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss? 


Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Kenneth Thörn på telefon 010-458 17 62. Våra fackliga företrädare för Ledarna, SACO, Unionen och Seko når du via vår växel på telefon 08-404 10 00. 

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 8 augusti. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Heltidsjobb (förstajobb)