Inaktiv platsannons

Farmaceut till nyetablering i Mora

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Mora

Vill du vara med på resan av att bygga upp ett helt nytt apotek? I december slår vi upp dörrarna för vår nya etablering i Mora! Vi söker nu dig som vill bli en del av ett helt nytt team och starta upp samt utveckla vårt nya apotek från grunden! Är du ute efter en ny och spännande utmaning? Ta då chansen för denna unika möjlighet! Vi söker två farmaceuter så har du en kär kollega du vill fortsätta arbeta med får du mer än gärna tipsa/be kollegan att söka tjänsten!

Apoteksgruppen Mora kommer vara beläget i handelsområdet Noret. I närområdet ligger alltifrån matbutiker, restauranger samt stora kedjor. Det finns dessutom stora parkeringsmöjligheter vilket gör det smidigt att ta sig hit med bil. Apoteket kommer ha en stor yta på 165 kvm, varav ca 85kvm är egenvård.

De tilltänkta öppettiderna är vardagar 8.00 – 19.00 samt helger 10.00 – 16.00. 

Är detta helt rätt utmaning för dig? Vi gör ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Känner du dessutom en kollega/tidigare chef som du tror skulle vara intresserad av att kliva in i rollen som Apotekschef på det nyetablerade apoteket? Tipsa eller skicka till vår annons!

Din roll som Farmaceut

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. 

Det här erbjuder vi dig! 

Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) - utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på  Apotekgruppen People!

Ansökan  

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens och förespråkar objektiv rekrytering. Lära känna dig gör vi gärna vid en eventuell intervju! Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess . Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryteringspartner Parastoo Afsharian på tel. 072- 050 33 09.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår !

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Deltidsjobb