Inaktiv platsannons

Löneadministratör i Gävle

Om tjänsten

Är du en erfaren och kompetent löneadministratör som är redo för nya utmaningar? Vi står inför stora förändringar i vårt lönearbete i och med den pågående implementeringen av vårt nya lönesystem och vi söker dig som vill vara med och forma arbetssätt och rutiner för vårt arbete.

Team Lön, där tjänsten är placerad, hanterar löner och andra administrativa uppgifter som utläggshantering, statistik och support för BillerudKorsnäs svenska enheter. Teamet behöver dock stärkas upp med ytterligare en driven löneadministratör med djup kompetens inom lönehanteringens samtliga delar och en slipad förmåga att hitta lösningar på komplicerade löneproblem.

Du kommer arbeta självständigt med lönehantering för både tjänstemän och kollektivanställda i enlighet med intern arbetsfördelning. Mycket av ditt dagliga arbete handlar om att ge service och vårda relationer samt att delta i arbetet med att driva vår gemensamma utveckling framåt.

Vi jobbar just nu i HR+ 6 och är under process att byta till HRM.

För rätt person erbjuder vi ett arbete där du:

Det allra viktigaste är vem du är som person och hur du kompletterar vårt team. Men du behöver också uppfylla några mer formella krav:

Vi sätter stort värde på din förmåga att på ett prestigelöst och lyhört sätt samarbeta med både medarbetare, kollegor och kunder. Det är positivt om du som person har en fallenhet för att strukturera, analysera och prioritera samt driva mindre projekt. Du behöver vara en person som är positiv, ser möjligheter och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i teamet och vår verksamhet.

För mer information vänligen kontakta Linda Kläringe, Global Payroll Manager. Under semestertider är det enklast via epost Linda.Klaringe@billerudkorsnas.com men jag ringer gärna upp så kan vi prata vidare.

2021-07-15

Intervjuer planeras genomföras under v 33.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej