Inaktiv platsannons

Projektingenjör Mek i Gävle

Om tjänsten

Vill du vara en del av vårt projektteam och fortsätta utveckla vår verksamhet? Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter där du hela tiden har möjligheten att utvecklas i din roll som projektingenjör. Du ansvarar för att leda projekt från idé till genomförande.

Om tjänsten

Som Projektingenjör hos oss blir du en del av avdelningen Anläggningsutveckling och Projekt.

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för att genomföra projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du ansvarar för att upprätthålla och vara med och utveckla ett effektivt projektarbete som leder till måluppfyllnad, förbättrad driftsäkerhet och anläggningsutnyttjande.

Du kommer att arbeta med förstudier, förprojekt och ta fram kostnadskalkyler för genomförande av investeringsprojekt samt löpande arbeten antingen som projektledare eller som disciplinansvarig mek/rör inom våra anläggningar för massa- och kartongtillverkning. Du styr projektering tillsammans med våra konsulter och ansvarar för upphandling av utrustning och tjänster.

Arbetsområdet omfattar projekt och löpande arbeten inom hela Gävle Bruk samt Bomhus Energi. Du kommer organisatoriskt att rapportera till chefen för Projekt och Montage.

Arbetet kräver en förmåga att strukturerat och lösningsorienterat driva projekten framåt.

Vi tror att du som söker har högskoleutbildning samt förvärvade kunskaper genom några års erfarenhet inom mek/rör konstruktion eller projektledning. Du kan också erhållit dina kunskaper via längre yrkeserfarenhet och andra utbildningar.

Erfarenhet inom Mek/Rör konstruktion samt hantering av 3D-modeller och laserskanning är meriterande.

Som projektingenjör förväntas du ha, eller intresse av att utveckla följande kunskaper och färdigheter:

För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att ta initiativ för att nå uppsatta mål. Som person är du kommunikativ och möter dina kollegor respektfullt och prestigelöst.

 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefen för Projekt och Montage, Hans Lindholm, tfn 070 795 19 22.

Sista ansökningsdag 2021-08-22.

Löpande urval och kandidatkontakt kan komma att ske, vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej