Inaktiv platsannons

Customer Service Specialist i Frövi

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Frövi söker en Customer Service Specialist till Customer Service Cartonboard.

Är du en kommunikativ person som tycker om kundkontakt? Är du serviceinriktad och ser lösningar framför problem? Då har vi en spännande roll för dig! Vi söker just en Customer Service Specialist för ett vikariat.

Som Customer Service Specialist kommer du att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö där du förväntas tillhandahålla förstklassig kundservice gällande hela orderprocessen, från förfrågan till slutleverans hos kund. Arbetet innebär nära dialog med kund och säljare samt andra interna kollegor inom Supply Chain. Som Customer Service Specialist har du en central roll i arbetet för leveranssäkerhet och kundnöjdhet.

Du kommer tillhöra ett mindre team med andra engagerade kollegor inom Customer Service som arbetar mot vår Översjö marknad. Anställningsformen är ett vikariat om sex månader med en ev. chans till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse, vi ser gärna ett startdatum så snart som möjligt. Placeringsort är Frövi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har:

Som person är du en problemlösare med ett eget driv för att vilja hitta bästa möjliga lösning för kunden. Genom struktur, planering och processförståelse levererar du kvalitet i ditt arbete. I tjänsten krävs det att du kan hantera många saker samtidigt, vi söker efter dig som är van att omprioritera i dina arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga, är relationskapande och har lätt för att samarbeta med andra. För att passa på bästa sätt i rollen är du intresserad av att arbeta i en internationell miljö.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Team Leader, Customer Service Cartonboard; Emelia Nydén per mail: Emelia.Nyden@billerudkorsnas.com, alt. via telefon: 0581-37615.

Du kan också kontakta Manager Customer Service Cartonboard, Christina Jansson per mail: Christina.Jansson@billerudkorsnas.com, alt via telefon: 0581-37123.

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-05.

Skicka gärna in din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande och tillträde är möjligt omgående.

Publicerad den

26-08-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis