Inaktiv platsannons

Industrielektriker till Skärblacka

Om tjänsten

Nu söker vi söker dig som vill ha ett varierande och utvecklande arbete där du i nära samarbete med driftspersonal och trevliga kollegor, arbetar för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktionsprocess alltid med säkerheten i första hand.

Om tjänsten
Som Industrielektriker  kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll främst inom elområdet. Du utför felsökning, reparationer samt förbättringsarbeten på en mängd olika processutrustningar, du kommer även att arbeta med felsökning via PLC- och processdatorsystem och förväntas självständigt planera och utföra underhållsåtgärder med alla nödvändiga kontakter både interna och externa.


Vi jobbar utifrån det vi kallar ”bästa arbetssätt” vilket innebär att du kommer jobba både med planerade och akuta arbetsinsatser, oavsett arbetsuppgifternas prioritet sätter vi alltid säkerheten först och som en del i ”bästa arbetssätt” ingår det att genomföra riskanalyser.


Du har stora möjligheter att använda och att utveckla dina kunskaper och givetvis erbjuds du relevanta utbildningar, dels internt men även externt. Tjänsten är på dagtid 7-16. Beredskap ingår i tjänsten.

Vi tror att du har gymnasieutbildning eller en YH utbildning med inriktning el/automation samt några års erfarenhet inom yrket med fördel från processindustrin. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska för att kunna förstå t.ex. säkerhetsinstruktioner, arbetsrutiner och manualer.

Det är meriterande om du har:

Som person är du analytisk, noggrann och duktig på problemlösning och har ett högt säkerhetstänkande i det du gör. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Givetvis delar du våra värderingar, Tänka nytt, Samarbeta, Känna ansvar, Skapa värde.

Välkommen med din ansökan via , senast den 18 oktober 2021. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Tomas Köhler Mob: tomas.kohler@randstad.se, Mob: +46736794777

I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Randstad och du söker denna tjänst  via senast den 29 september. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej