Inaktiv platsannons

Finance A&R Accountant i Gävle

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Service Center, BKSC, söker en redovisningsekonom till Redovisningsteamet. I tjänsten som Finance (Accounting & Reporting) Accountant kommer du att bli en del i ett ansvarsfullt team som tillsammans sköter redovisningen för flera av koncernens bolag. Som redovisningsansvarig på BillerudKorsnäs kommer du att ansvara för;

Teamet som arbetar inom Accounting and Reporting, består av 7 medarbetare. Vi är mitt i en stor utvecklingsfas där du förväntas delta aktivt i förbättringsarbete när det gäller rutiner och processer.

 Tjänsten är placerad i Gävle och teamet ingår i BillerudKorsnäs Service Center (BKSC) som även består av ytterligare tre team – kundreskontra, leverantörsreskontra samt systemstöd. BKSC är en central funktion och servar hela koncerns bolag.

Det allra viktigaste är vem du är som person och hur du kompletterar vårt team. Men du behöver också uppfylla några lite mer formella krav:

Vi sätter stort värde på de personliga egenskaperna. Du är ansvarstagande, nyfiken, lösningsorienterad, ordningsam och har ett eget driv. Vidare är du flexibel, stresstålig och kan arbeta mot deadlines. Vi söker dig som drivs av utvecklingsarbete både som individ och tillsammans med teamet.

För mer information vänligen kontakta Veronica Wallby, Team Manager Accounting & Reporting, på +46707951117 eller veronica.wallby@billerudkorsnas.com

Observera att svar på frågor kan dröja under semestertider (v 28- 31).

Sista ansökningsdag är 15 augusti 2021, varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej