Inaktiv platsannons

Systemutvecklare DevOps i Gävle

Om tjänsten

Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Just nu söker vi systemutvecklare till BillerudKorsnäs!

Som systemutvecklare hos oss kommer du tillsammans med ditt team att ansvara för att utifrån ett DevOps perspektiv utveckla, testa, driftsätta, underhålla, övervaka, BillerudKorsnäs system både i interna datacenter och i molnet. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i linje med ditt intresse!

Dina huvudsakliga uppgifter:

 Du kan vara placerad på något av våra produktionsenheter i Sverige (Gävle, Skärblacka, Frövi, Karlsborg eller Gruvön). Du kommer att ingå i ett ambitiöst team och rapportera till IT Manager Datacenter.

För att lyckas i rollen är du en person med god analytisk förmåga. Du är bra på att kommunicera och förstår andras behov. Dessutom är du organiserad med god dokumentationskunskap. Du har ett privat intresse av IT och vill vara en del av ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

Om du vill veta mer om rollen, kontakta rekryterande chef Torkel Larsson på Torkel.larsson@billerudkorsnas.com eller rekryteraren Josefin Ekholmer på Josefin.ekholmer@billerudkorsnas.com

Välkommen med dig ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej