Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till marknadsledande företag i Helsingborg

Är du i början av din karriär, driven, positiv och har ett brinnande intresse för ekonomi, då kan detta vara en tjänst för dig! Om tj... Som ekonomiassistent hos Home Furnishing Nordic kommer du att ingå i företagets...

Om tjänsten

Är du i början av din karriär, driven, positiv och har ett brinnande intresse för ekonomi, då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent hos Home Furnishing Nordic kommer du att ingå i företagets ekonomiavdelning och arbeta tillsammans med sju drivna och engagerade medarbetare. Rollen lämpar sig för dig som ser dig själv som junior inom ekonomiområdet och som vill utveckla och fördjupa dina kunskaper inom det löpande ekonomiarbetet.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av: 

  • Leverantörs- och kundreskontra 
  • Skanning och ankomstregistrering 
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring 
  • Övriga administrativa uppgifter inom ekonomiavdelningen 

I rollen som ekonomiassistent erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete hos en av Nordens ledande e-handlare inom möbler och heminredning. Då bolaget befinner sig i ständig tillväxt kan arbetsuppgifterna variera och på sikt kan du ges möjligheten att få mer ansvar.

Din profil

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är i starten av din yrkeskarriär och har en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Om du har arbetserfarenhet från en större organisation ses detta som meriterande samt om du är van vid att hantera större mängder transaktioner. Du har god kunskap i Excel och gärna erfarenhet av något affärssystem. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö och har förmågan att kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Vidare är du positiv och har ett brinnande intresse för siffror samt vill vara med och utveckla såväl Home Furnishing Nordic som din egen yrkeskarriär.

Övrigt

Tjänsten är ett tillsvidare på heltid med önskad start enligt överenskommelse. Det finns en god chans för till förlängning även efter det. Placering är på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Om Home Furnishing Nordic 

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte 5 miljarder 2018 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb