Inaktiv platsannons

Regionchef Mitt i Uppsala +7 till

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 15 augusti 2021
  • Uppsala +7 till
Arbetsuppgifter

Drivs du av att skapa affärer och leda andra? Vår nuvarande regionchef Mitt går vidare till andra utmaningar inom Lantmännen Maskin, så därför söker vi en ny chef för regionen, som trivs med att kombinera säljledning med att själv arbeta operativt med försäljning. Vi representerar några av de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner, och erbjuder ett brett maskinprogram för små och stora lant- och skogsbruk. Vi är också en del av Lantmännens globala koncern, där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord!

Det här kommer du att göra

Som Regionchef Mitt kommer du ansvara för Lantmännen Maskins största region. Den sträcker sig över Värmland, Närke, Västmanland, Uppland, Gästrikland, Gotland och Dalarna. Du leder ett team om 18 säljare och ditt uppdrag innefattar både personalansvar och försäljningsarbete, såväl operativt som taktiskt, med fullt budgetansvar för din region. Ditt uppdrag är att driva försäljningen i regionen framåt genom att ta ett aktivt kundbearbetningsansvar och coacha säljarna i deras fortsatta utveckling. Med din hjälp skapar vi affärer som både är till nytta för kunderna och oss.

I rollen ingår du i ledningsgruppen för Marknad & Försäljning på Lantmännen Maskin och rapporterar direkt till Försäljnings- & Marknadschef. I detta forum för du ett nära samarbete med våra andra regionchefer, produktchefer, chefen för marknadskommunikation samt vår ansvarige för offentlig upphandling. Vi ser oss som en enhet som tillsammans levererar det som ska bli bolagets slutresultat, där du förväntas vara en aktiv part i att förbättra helheten genom att bidra till det krossfunktionella samarbetet med exempelvis Servicemarknad och verkstäder, som är avgörande i vår framgång.

Placering för tjänsten är valfri anläggning i regionen. Du behöver vara flexibel för att kunna resa i tjänsten då du vanligtvis förväntas besöka både kunder, säljare och verkstäder inom regionen.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • En eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknad, lantbruk eller liknande.
  • Flera års erfarenhet av arbete i liknande roll där du arbetat operativt och starkt kundinriktat med försäljning mot både nya och befintliga kunder.
  • Gedigen erfarenhet av att leda, coacha och utveckla personal inom försäljning.
  • Varit delaktig och aktiv i att driva förbättringar och utvecklat säljprocessen.
  • Helst arbetat i en närliggande bransch och har ett starkt intresse för svenskt lantbruk.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är:

  • Starkt affärs- och kundorienterad där du har förmågan att anpassa din kommunikation till mottagaren, såväl externt som internt.
  • En resultatorienterad lagspelare med stort inre driv som gillar förändring och som bidrar till helheten. Du förstår hur olika delar samspelar och ser värdet i samarbete över funktionens gränser.
  • En ledare som är trygg och som kan motivera och utveckla dina medarbetare.
  • Flexibel med en god förmåga att prioritera.
  • Strukturerad och ser affärsnyttan med ett strukturerat och enhetligt arbetssätt.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 15 augusti 2021. På grund av semestertider påbörjas urvalet först i v. 32. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer, där en del av urvalsprocessen sker digitalt. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson, Talent Acquisition Specialist på  .

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala +7 till
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lantbruk | Deltidsjobb