Inaktiv platsannons

Operational Specialist Food & Beverage Social Eatertainment Group i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara med på en otroligt spännade resa tillsammans med ett engagerat och drivet team i Social Eatertainment Group? Vi kommer under de närmaste åren ha en stor tillväxt, både med våra befintliga varumärken O´Learys och Harrys, men också med ytterligare varumärken. För att säkerställa att vi når våra mål arbetar vi datadrivet för att ständigt öka lönsamheten hos våra franchisetagare och gästnöjdheten hos våra gäster - detta speglar alla beslut vi tar. Vi söker nu dig som har en gedigen kompetens och erfarenhet inom mat och dryck, som är strukturerad och noggrann, och som trivs med att arbeta med datainsikter som grund. Vi tror att du har en bakgrund som köksmästare och att du har arbetat som en F&B Manager, gärna i ett koncept med tydliga ramar. Du är lyhörd, du gillar att arbeta i team, du är noga med detaljerna och du trivs bäst i högt tempo.

Om tjänsten

Rollen är både operativ och administrativ och det är viktigt att du både trivs med, och behärskar båda delarna. Som Operational Specialist Food & Beverage kommer du tillhöra Operational Excellence-teamet, men du kommer också ha ett nära samarbete både med inköpsteamet och Brand&Concept-teamet.

 I arbetsuppgifterna ingår det att

  • Utveckla recepturer och säkerställa ingrediensval samt arbetsmetodik för kedjorna
  • Optimera och utveckla mat- och dryckesutbudet inom respektive koncept i tätt samarbete med inköpsavdelningen, utifrån säljdata och gästinsikter
  • Bidra till standarder inom kvalitetsutveckling, utbildning och livsmedelssäkerhet.
  • Ta fram kravspecifikationer och säkerställa produktkvalitet
  • Kalkylera råvarukostnad/marginal
  • Utveckla och underhålla vårt food-waste program
  • Skapa innehåll till utbildningar inom mat och dryck som anställda på enheterna genomför

Funktionen tillhör det öppningsteam som är ute på enheterna i samband med nyöppningar för att utbilda både franchisetagare och anställda. Du kommer genomföra sampling av produkter i samtliga länder där vi har verksamhet och även vara med och godkänna köksritningar vid nybyggnationer. Detta gör att du kommer få möjlighet att resa en hel del i arbetet.

Egenskaper för att trivas och nå våra uppsatta mål;

  • att kontrollera detaljer och är noggrann
  • är orädd för nya utmaningar
  • trivs med att i olika perioder ha planerade arbetsresor inom Norden / Europa
  • kan vara kreativ inom givna ramar och uppskattar koncept som form för utbud och drift
  • trivs i samarbete med andra personer och olika forum
  • kan excel för att kunna kalkylera och analysera
  • kan ha engelska som arbetspråk i kök och vid utbildning utanför Sverige
  • god kunskap om råvaror, metoder och kök 
  • kunna kommunicera skriftligt och muntligt
  • god svenska i skrift och tal

Kompetens för att trivas och nå våra uppsatta mål;

 

Du rapporterar till Head of Operational Excellence och supportkontorets är beläget på Wennergren Center vid Norrtull i Stockholm. Tjänsten kommer innebära en del resande, både inom Sverige och Europa.

 

 

Additional information
  • Remote status

    Flexible remote

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej