Vill du vara med på en otroligt spännade resa tillsammans med ett engagerat och drivet team i Social Eatertainment Group? Vi kommer under de närmaste åren ha en stor tillväxt, både med våra befintliga varumärken O´Learys och Harrys, men också med ytterligare varumärken. För att säkerställa att vi når våra mål arbetar vi datadrivet för att ständigt öka lönsamheten hos våra franchisetagare och gästnöjdheten hos våra gäster - detta speglar alla beslut vi tar. Vi söker nu dig som har en gedigen kompetens och erfarenhet inom mat och dryck, som är strukturerad och noggrann, och som trivs med att arbeta med datainsikter som grund. Vi tror att du har en bakgrund som köksmästare och att du har arbetat som en F&B Manager, gärna i ett koncept med tydliga ramar. Du är lyhörd, du gillar att arbeta i team, du är noga med detaljerna och du trivs bäst i högt tempo.
Om tjänsten
Rollen är både operativ och administrativ och det är viktigt att du både trivs med, och behärskar båda delarna. Som Operational Specialist Food & Beverage kommer du tillhöra Operational Excellence-teamet, men du kommer också ha ett nära samarbete både med inköpsteamet och Brand&Concept-teamet.
I arbetsuppgifterna ingår det att
Funktionen tillhör det öppningsteam som är ute på enheterna i samband med nyöppningar för att utbilda både franchisetagare och anställda. Du kommer genomföra sampling av produkter i samtliga länder där vi har verksamhet och även vara med och godkänna köksritningar vid nybyggnationer. Detta gör att du kommer få möjlighet att resa en hel del i arbetet.
Egenskaper för att trivas och nå våra uppsatta mål;
Kompetens för att trivas och nå våra uppsatta mål;
Du rapporterar till Head of Operational Excellence och supportkontorets är beläget på Wennergren Center vid Norrtull i Stockholm. Tjänsten kommer innebära en del resande, både inom Sverige och Europa.
Flexible remote
23-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!