Inaktiv platsannons

i Stockholm

Om tjänsten

Är du en lyhörd och närvarande ledare som vet vad ditt team behöver får att nå framgång? Vill du arbeta med såväl strategiska som operativa frågor och ingå i affärsområdets ledningsgrupp där du förväntas driva olika utvecklingsfrågor? Nu söker en vikarierande team-leader som kommer bli ansvarig för vår kundtjänst inom Facility Management under minst 1,5 års tid. Här är möjligheten du väntat på, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om rollen
Vi är oerhört stolta över vår support, som är känd i branschen för sin höga kompetens och långa erfarenhet inom Då vår team leader går på föräldraledighet i oktober, söker vi en erfaren ledare som kan täcka upp för henne från oktober 2021-mars 2023, tjänsten startar dock så snart som möjligt så det blir så lång upplärningsperiod som möjligt.
I rollen som team leader ansvarar du för vår kundtjänst inom Facility Management beståendes av 6 kundtjänstmedarbetare. Du rapporterar direkt till VP Head of Facility Management och arbetar i tätt samarbete med andra avdelningar som Ekonomi och Affärsstöd.

Arbetsuppgifter
Som team leader arbetar du med både de strategiska och operativa arbetsuppgifterna kopplade till funktionen, där ditt kommer fokus är att utveckla våra rutiner och arbetssätt. På så vis kan du säkerställa att dina kundtjänstmedarbetare har de verktyg som behövs för att kunna arbeta effektivt och leverera snabb och vänlig service till våra kunder. Du förväntas även bidra med förbättringsförslag rörande hantering av orders och fakturaflöden.

Till den operativa delen ingår att planera och leda arbetet samt att arbeta aktivt med medarbetarnöjdhet, där du stöttar dina medarbetare i deras dagliga utmaningar. Under de perioder de behövs rycker du in och delar arbetsbelastningen med övriga i gruppen. 

Vi är måna om att du som ny medarbetare hos oss ska få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen. Därför kommer du, oavsett erfarenhet eller bakgrund, få genomgå en gedigen introduktion i början av din anställning. Denna förutsätter att du arbetar inne på kontoret, därefter är tanken att växelvis arbeta 50% hemifrån och 50% på kontoret.

Erfarenheter

  • Ledarskapserfarenhet
  • Erfarenhet från något serviceyrke
  • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då detta används i det dagliga arbetet
  • Har goda kunskaper i Office-paketet (Microsoft Teams, Outlook och Excel)
  • Kunskaper i Visma Business är meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trivs att arbeta i en föränderlig miljö och som inte tvivlar på att kavla upp ärmarna och bemanna kundtjänsten när ditt team är i behov av stöttning. Som person är du initiativtagande, förstår vikten av kundnöjdhet och vill arbeta nära dina medarbetare. För att trivas i rollen ser vi gärna att du motiveras av att nå uppsatta mål, är lyhörd och coachar dina medarbetare till att bli ännu bättre. Vidare är du en fena på att hantera stressiga situationer, har god planeringsförmåga och räds inte att ta tuffa samtal när situationen kräver det.

O.M erbjuder

  • Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2021 & 2020
  • Fantastiska kollegor!
  • O.M Care: rikslunchkort, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify och 1h träning i veckan på arbetstid
  • Årlig kick-off

Övrig information

  • Start: omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 8–17
  • Plats: Skalholtsgatan 6–8, Kista
  • Anställningsform: visstidsanställning på 1,5 år, med goda möjligheter till förlängning

Om oss
Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag inom IT, kommunikation och arbetsplatser. Företaget grundades 1993 och har 400 medarbetare som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för effektivitet, samarbete och kommunikation för 8000 kunder i Norden. Office Management ägs av Nalka Invest AB, omsatte 1.300 MSEK år 2019 och har kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Linköping och Luleå.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)