Inaktiv platsannons

Miljö- och Arbetsmiljösamordnare i Västerås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Miljö- och Arbetsmiljösamordnare

Sökes till Västerås

Region Bygg Mellersta, Västmanland, består av tre resultatenheter, sk arbetschefsgrupper samt stödfunktioner (Produktionsstöd, Inköp, Kalkyl och Personal). Vi bygger allt från bostäder till kommersiella och offentliga lokaler. Våra projekt omfattar allt från nyproduktion till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservice.

Rollen innebär en nyinrättade befattning med möjlighet att påverka upplägg och innehåll. Syftet är att operativt stötta platschefer och arbetsledare ute på våra byggprojekt i frågor relaterade till arbetsmiljö- och miljö samt administration. Rollen kommer även innehålla andra varierande och utmanande arbetsuppgifter som gör jobbet spännande, dynamiskt och utvecklande. Uppgifterna kan alltså spänna från att säkerställa projektets planering av arbetsmiljö och miljö till uppföljning av skydds- och miljöronder, genomförande av arbetsberedningar, riskbedömningar till kontroller av underentreprenörer och användandet av skyddsutrustning. Du rapporterar till arbetschef. Du kommer vara placerad i projekt för att kunna befinna dig nära verksamheten och kommer röra dig i alla våra projekt. Du samarbetar med och stöttas av främst av regionens arbetsmiljö- och miljösamordnare.

Vem är du?

Det viktigaste är du som person, dina egenskaper och inte nödvändigtvis utbildning eller dokumenterad erfarenhet. Som person är du engagerad, initiativtagande och gillar att vara ute i verkligheten och möta människor samtidigt som du älskar ordning och reda samt är en duktig administratör. Du har ett genuint intresse för arbetsmiljö-, miljö- och produktionsfrågor. Framför allt är du en serviceintresserad person som får saker utfört. Du är kommunikativ och har förmågan att utrycka dig tydligt där situationen så kräver. 

Har du erfarenhet från produktion inom byggbranschen samt från arbetsmiljö-, miljöområdet är det meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Din arbetsplats blir förlagt ute på flera projekt i Västmanland och därför kräver tjänsten körkort och tillgång till egen bil

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-08

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)