Inaktiv platsannons

Yrkesarbetare i Skellefteå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Yrkesarbetare

Sökes till Skellefteå

Vi har flera medarbetare som går i välförtjänt pension, samtidigt som vi får mer att göra. Därför vill vi förstärka vår laguppställning, främst med fler betongarbetare och kranförare, men även fler träarbetare.

Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en god social förmåga för att möta kunder. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet efter avslutad lärlingstid. Du bör också ha yrkesbevis eller minst 5 års erfarenhet av yrket, goda referenser från tidigare anställningar samt körkort B.

Tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande rekrytering, med sista ansökningsdag den

17 september.

personer: 

HR-partner Emma Nilsson 073-337 16 46

Arbetschef Jens Skoglind 073- 337 23 88

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-09-17

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)