Inaktiv platsannons

Platschef i Kiruna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Kiruna

Norrbotten växer och är en av de mest spännande platserna i Sverige. Samhällen flyttas på grund av gruvbrytningen och vid kusten sker stora satsningar inom forskning och industri. Vi söker en platschef eller projektchef som vill vara med och utveckla vår organisation och bygga för framtiden!
 

Om tjänsten

Som platschef eller projektchef på Peab i Kiruna kommer du arbeta med stora och komplicerade projekt. Du har du ett omväxlande jobb nära byggproduktionen. Du har det övergripande ansvaret för projektets utförande och din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Du är ansvarig för att projekten bedrivs enligt överenskomna ramar gällande tid, budget, miljö och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från inköpare och arbetsledare till  hantverkare.

Vem är du
Du har erfarenhet av byggbranschen, teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Eftersom du kommer arbeta i stora och komplexa projekt behöver du ha arbetat några år i likande roll och med komlexa projekt. Som person och ledare är du strukturerad med ett gott affärssinne. Du har förmågan att skapa ett bra arbetsklimat och engagemang och vill vara delaktig i att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig anställning i Sveriges största byggföretag med starka humana värden och ett fokus på hållbarhet. Rollen som platschef erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete i en stark entreprenadkultur, arbetsglädje, god sammanhållning och stort medarbetarinflytande. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. 

Frågor om tjänsten besvaras av Anders Stöckel, arbetschef, 072-533 47 43

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)