Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Malmö

Vi på Peab bygg bostad i Syd är nu i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team med en erfaren och driven arbetsledare! Vi söker nu dig som har arbetat som arbetsledare minst 5 år och nu är redo för att ta er an nya spännande bostadsprojekt hos oss på Peab!

Peab bygg bostad Syd består idag av cirka 100 yrkesarbetare och 110 tjänstemän, och vi söker nu dig som vill arbeta i vårt team som präglas av bred kompetens och god laganda. Vår arbetsgeografi är Malmö med omnejd. Hos oss finns det stora möjligheter till personlig och lång utveckling inom bolaget.

Om rollen

Som arbetsledare på Peab arbetar du nära din platschef med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. I rollen innebär ansvar för logistik, arbetsflöde, dokumentation så att projekten fortskrider enligt plan. Vidare har du även ansvar för de fastställda ekonomiska ramarna samt enligt kraven för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du får en stor variation och bredd i ditt arbete då vi har projekt inom nyproduktion.


Som ledare i Peab har du som uppgift genom gott föredöme bidra till att bygga det bästa och starkaste laget! Ert gemensamma mål är att uppnå god lönsamhet, god kundnöjdhet och skapa effektivitet, och att slutföra uppdraget enligt utsatt tid.

Om du trivs med att arbeta nära produktionen och vill ha ett fortsatt omväxlande och utvecklande arbete med att skapa framgångsrika projekt, då har du hittat rätt.

Kravprofil

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från en roll som arbetsledare inom ombyggnation/nyproduktion. Som person ser vi att du är driven och trivs med att planera och att organisera ditt arbete. För att lyckas i rollen har du idag en roll som arbetsledare, och känner dig redo för ett nytt steg i din karriär.

  • Körkort B är ett krav.
  • För att uppnå god säkerhet ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.

Meriterande: Betongkompetens

Dina egenskaper

Vi i produktionen arbetar tätt tillsammans, vilket medför att samarbetsförmågan hos våra anställda är av största vikt. Du som ledare hos oss har goda ledaregenskaper och är en van lagspelare, vilket du uppvisar mot så väl kunder, som mot dina kollegor.

För att lyckas i rollen krävs att du är ordningsam och har en vilja samt förmågan att se möjligheter och hitta lösningar. Du är strukturerande och kan planera med god framförhållning. Förmåga att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Vi är ett engagerat och framåtriktad företag med en platt organisationsstruktur och trevliga kollegor. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

Välkommen att får möjligheten att bygga framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss!

Vid frågor vänligen kontakta Jonathan Skoglund, Arbetschef: 072-533 35 30

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-08

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)