Inaktiv platsannons

Säljare i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Säljare

Sökes till Göteborg

Kort om tjänsten

Vill du sälja ECO-betong? Är du jordnära, orädd och nyfiken? Har du någon koppling till betong eller bygg- och anläggningsbranschen? Vet du att betong har en viktig plats i hållbart byggande? Då är det dig vi söker! Swerock ska nu rekrytera en ny säljare, inom betong, som vill vara ute på fältet, möta kunderna, som trivs med att bygga relationer och som marknadsför Swerocks tjänster och sortiment.

Mer om tjänsten

Tillsammans med övriga säljare kommer ni vara ansvariga för hela säljprocessen, stora som små projekt.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
• Arbeta kontinuerligt med såväl befintliga som framtida kunder
• Marknadsföra företagets produkter och tjänster
• Vara väl insatt i produktsortiment samt produktions- och leveransförutsättningar
• Lämna offerter, prissätta och handlägga reklamationer inom ditt ansvarsområde
• Kontrollera kreditvärdighet för nya kunder samt kontrollera kreditlimit för befintliga kunder
• Ansvara för offerter och avtal enligt attestordning

Din profil

Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare som tillsammans med övrig betongverksamhet vill utveckla och skapa goda och hållbara affärer. Du är en nätverksbyggare, har ett klokt affärssinne och gärna en lokal förankring på marknaden. Du trivs med att skapa nya kontakter, bygga och underhålla relationer och affärer med kunder. Du har troligen erfarenhet från bygg- & anläggningsbranschen som säljare, entreprenör eller leverantör. Har du dessutom betongkunskap ser vi det mycket meriterande. För att trivas i rollen, måste du kunna skriva under på våra värderingar: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vi ser att du självklart har kunskap och erfarenhet av försäljning, en god IT-vana, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Rekryteringsprocessen hanteras av rekryteringsföretaget Dreamwork. Frågor om tjänsten besvaras därmed av rekryteringskonsult Anna Karlsson, 042 17 66 05/anna.karlsson@dreamwork.se framtill och med V.28. Inledande intervjuer är planerade att starta V.34. Du ansöker till tjänsten via Dreamworks hemsida: 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-22

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)