Inaktiv platsannons

KMA-samordnare i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

KMA-samordnare

Sökes till Malmö

Har du goda erfarenheter av KMA-samordning och drivs av operativt arbetet inom byggbranschen? Nu söker vi dig som vill dela med dig av dina kunskaper samt bygga på dina erfarenheter inom din yrkesroll. Vi på Peab Region Bygg Syd är idag verksam i Skåne och Blekinge och du kommer företrädesvis arbeta med projekt i västra Skåne. I vår region jobbar vi med många stora och intressanta projekt med främst offentliga och kommersiella lokaler.

Om tjänsten
Arbetet som KMA-samordnare innebär att du driver och samordnar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete ute på våra projekt. Du har en stödjande och lärande funktion till framförallt våra Platschefer men även andra medarbetare i produktionen. Utöver vår egen personal, kommer du även i kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter och andra aktörer inom, och utanför branschen.

Du arbetar främst med chefer i linjen för att systematiskt verka för att våra projekt följer gällande regelverk, lagstiftning och når Peabs mål. Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt stöd under projektets gång, från anbudsskede till färdigställande. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer ha ett tätt samarbete med våra projektorganisationer.

Du rapporterar till Produktionsstödschef och driver arbetet tillsammans med övriga KMA-samordnare i regionen, samt har din tillhörighet i vår produktionsstödsgrupp. Ute i projekten rapporterar du till Platschefen.

Du arbetar främst operativt men det förekommer också strategiskt arbete, vi vill att du är med och utvecklar vårt arbete kring KMA. Vår regionala KMA samordnar och initierar möten med övriga KMA-resurser i regionen för att på så vis verka för regionens utveckling och erfarenhetsåterföring inom området.

Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidare

Placering: Malmö
Resor i tjänst ingår

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området eller likvärdig erfarenhet inom branschen. En bred erfarenhet av olika frågor inom KMA-området är önskvärt med inriktning mot bygg. Du ska ha goda IT-kunskaper i bland annat MS Officepaketet samt talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper och kompetenser

Vi söker dig som motiveras av att utveckla och förbättra en verksamhet, samt av att uppnå goda resultat tillsammans med kollegor. Som person är du välorganiserad och du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och van att hitta lösningar och hantera dem på bästa sätt. Vidare har du en genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du är positivt inställd till ditt arbete och brinner för relationsskapande samt förstår vikten av att arbeta stödjande.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vid frågor, välkommen att kontakta:

Ola Flink Ohlsson 0733 37 41 33

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)