Inaktiv platsannons

Arbetsledare Grundläggning i Norrköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare Grundläggning

Sökes till Norrköping

Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag.

Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område.

Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet. Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Norrköping stärka upp med en driven och erfaren Arbetsledare till vår grupp inom grundläggning.
I rollen som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet för våra yrkesarbetare. Du ansvarar för den dagliga produktionen i projekten vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner. Det innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet.
 

Du kommer arbeta med ett erfaret och yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet i din grupp och drivas av att hela tiden utveckla din personal. Du rapporterar direkt till platschefen.
 

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort.

Vi tror du har minst 3-5 års erfarenhet i byggbranschen samt relevant teknisk utbildning.

Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

personer:

Bitr Arbetschef Mikael Löfgren  0733-37 66 59

Personal Jan Söderlund 0733-37 53 52

Annonseringen kommer pågå under vår semesterperiod varför du inte ska vänta dig en återkoppling förrän i mitten av augusti.
 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-08

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)