Inaktiv platsannons

Projektchef Infrastruktur i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Projektchef Infrastruktur

Sökes till Helsingborg, Malmö, Hässleholm, Växjö

Är du redo för nya utmaningar och vill vara med och bygga framtidens infrastruktur? Vi söker nu dig som är en erfaren projektchef med bred kunskap inom mark- och/eller betongarbete! Just nu är vi i en expansiv fas och söker dig som vill driva våra unika projekt framåt!

Peab är Sveriges ledande bygg- och anläggningsföretag och vi på Peab anläggning infrastruktur i Syd behöver nu utöka vår verksamhet med fler ledare. Vi driver, samt har siktet inställt på, många intressanta mark- och anläggningsprojekt i södra Sverige. Vi bygger bland annat broar, motorvägar, industribyggnader och kan idag titulera oss som den ledande aktören inom hamnbyggnationer i södra Sverige.

Vårt team består idag av 25 yrkesarbetare och 65 tjänstemän, och som är utspridda på pågående projekt runt om region syd. Jag, Patrik, är avdelningschef för gruppen och vi har en ständig strävan att uppnå nya mål och bygga tillsammans framtidens hållbara samhälle.

Rollen hos oss

Som Projektchef hos oss agerar du som företagets representant på arbetsplatsen och du bär ansvaret för att leda, prioritera och genomföra projektet, från början till slut, tillsammans med dina kollegor på plats. För att lyckas på bästa tänkbara sätt har du ett tätt samarbete ihop med de övriga i platsorganisationen och tillsammans skapar ni alla effektivitet, god lönsamhet och kundnöjdhet. Din breda erfarenhet samt dina tekniska kompetenser delar du med dig av på ett professionellt och prestigelöst sätt. Du som ledare i Peab har som uppgift att genom gott föredöme driva ditt team oavsett vad som händer längs vägen.   

Vidare kommer dina arbetsuppgifter på Peab även innebära:

  • Ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter i tilldelat projekt
  • Huvudansvar för ekonomi och att projektet rullar enligt plan
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom projektet
  • Uppnå god kundnöjdhet, samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.

Din profil

  • Relevant universitet/högskole- eller YH-utbildning inom företrädesvis anläggning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Lång och gedigen erfarenhet av att leda personal och stora anläggningsprojekt. Dvs, projekt mellan 75-500 miljoner i omsättning.
  • Dokumenterad erfarenhet av Trafikverksprojekt med helhetsansvar för planering, produktion, ekonomi samt slutdokumentation.
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.
  • Körkort B.

Vi är verksamma i projekt över hela Region Syd samt ibland i projekt utanför vår egen geografi tillsammans med andra Peab enheter, vilket medför att du som anställd hos oss måste vara mobil under arbetsveckan.

Meriterande:

  • Erfarenhet från markbyggnation, väg, järnväg samt industriprojekt
  • Erfarenhet av att arbetat med Trafikverket.
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en trygg ledare och har alltid strävan att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat, samtidigt som ni håller en bra dialog och laganda. Ert gemensamma mål är att hela tiden utvecklas och bli ännu vassare, både som team, men också individuellt. Dina tekniska kunskaper och yrkesskicklighet delar du gärna med dig av! Som individ visar du på gott omdöme, även under tidspress, och du följer upp de åtagande som ligger på ditt bord. Som ledare lyssnar du och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du är en sann entreprenör och ekonomiskt intresserad.

Peab är en platt och lärande organisation och hos oss får du ett omväxlande arbete med stort utrymme för personlig utveckling inom företaget. Välkommen att söka till ett engagerat och framtidsinriktat företag med trevliga kollegor!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor kontakta:

Patrik Magnusson, Avdelningschef: 0733375891

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)