Inaktiv platsannons

Ansvarig Driftsledare i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Ansvarig Driftsledare

Sökes till Malmö

Har du rätt erfarenhet och kompetens för att axla rollen som ansvarig driftsledare hos oss på Swerock? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Då kan du vara den person vi söker!

Då en av våra medarbetare inom en snar framtid kommer att gå i pension söker vi nu en ny ansvarig driftsledare till vår fabrik i Malmö.

Om tjänsten

Som ansvarig driftsledare ansvarar du för att leda, planera och styra den dagliga produktionen av betong i enlighet med gällande föreskrifter och krav. Du har inte det direkta personalansvaret, men säkerställer att den dagliga driften flyter på genom att aktivt leda och fördela arbetet. Genom att vara en naturlig länk mellan vår ordercentral, bilförare och processtekniker skapar du förutsättningar för att optimera produktionen och våra resurser.

I jobbet ingår även att

- ansvara för betongens kvalité och leverans.

- rapportera avvikelser och ansvara för att åtgärder vidtas vid observerade fel.

- ha kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer.

- vara behjälplig vid lättare reparationer och underhåll av fabriken.

- bidra till ständig förbättring och utveckling av verksamheten.

Om dig

Vi söker dig som har lätt för att skapa goda relationer, skapa förtroende för dig i din roll samt har en förmåga att lyssna till kundernas behov. Du är självgående, har lätt för att se lösningar och är mån om att leverera god service.

Vi tror att du har en bakgrund inom en tidigare arbetsledande befattning. Du har ett prestigelöst ledarskap där du genom engagemang och inkludering, skapar en samsyn och bidrar till att alla inom teamet samarbetar för att nå våra gemensamma mål.

För att lyckas i rollen har du en förmåga att kombinera ledarskap, handlingskraft och förändringsvilja.

Vi ser att du har gymnasieutbildning, och gärna med teknisk inriktning. Du har god datorvana och innehar B-körkort, samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av betong och/eller betongutbildning klass I och II är detta meriterande, men det viktigaste är att du trivs i ledarrollen och vill växa tillsammans med oss!

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som driftsledare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Niklas Johansson på telefonnummer: +46733847208 eller via e-post: niklas.johansson6@swerock.se

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-22

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)