Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Mora

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Mora, Sälen

Arbetsledare sökes till Norra Dalarna

Motiveras du av att ha stort ansvar för såväl ekonomi och personal i ditt arbete?

Då kan vi på Peab Anläggning ha en ledig tjänst som skulle passa dig!

Att arbeta som arbetsledare hos oss passar dig som är mobil, vill leda och driva anläggningsprojekt med goda resultat tillsammans med ditt team. Vi söker nu arbetsledare till vår arbetsgrupp i Gävleborg/Dalarna

Vad ingår i jobbet

I dina arbetsuppgifter som arbetsledare ansvarar du tillsammans med platschef att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning. Du kommer även stötta platschef med ekonomiuppföljning, kvalitet och arbetsmiljö. Arbetsledaren verkar genom kund- och medarbetarkontakter och har stor påverkan på projektens utfall. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. 

Vi söker dig som:

- Har några års erfarenhet inom mark och anläggningsprojekt. Du kanske idag arbetar som yrkesarbetare eller jobbar i en annan roll inom vår bransch och vill vidareutveckla dig.

- Är engagerad och samarbetsvillig.

- Drivs av att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare.

Körkort är ett krav. Då våra projekt finns i Gävleborg/Dalarna bör du vara mobil under vissa perioder beroende på var projekten geografiskt utförs.

Rekryterande Chef: Mikael Rantanen +46 733 37 50 91 (sem v 28-31)

HR Partner: Mari Palm +46 72 533 78 04 (sem v 27.30)

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-04

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)