Inaktiv platsannons

Inköpare i Karlstad (Sweden)

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Inköpare

Sökes till Karlstad (Sweden)

Har du erfarenheter från byggbranschen, ett intresse för affärsmannaskap, samarbetsförmåga,  känsla för analys och näsa för struktur. Då har vi en utmaning för dig!

Vi söker efter någon som vill driva inköpsprocesser i våra spännande byggprojekt. Du kanske idag jobbar som inköpare i branschen, vilket är meriterande! Du kan också ha en erfarenhet från byggproduktion men nu vill du utveckla dig vidare inom branschen.

Våra byggprojekt jobbar sällan med färdiga handlingar och specifikationer vilket utmanar inköpsfunktionen. Samtidigt ger det stora möjligheter att som inköpare påverka upphandlingar av både tjänster och varor på ett unikt sätt jämfört med traditionellt inköpsarbete. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamen där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt.

Ditt arbetsområde blir Värmland inklusive delar av Dalsland. Du ingår i ett inköpsnätverk med kollegor spridda i mellersta Sverige. Placering är med fördel i Karlstad och resor sker huvudsakligen över dagen i närområdet samt ett fåtal övernattningar per år. Du rapporterar till inköpschefen men jobbar huvudsakligen i projektform nära linjen i våra två arbetschefsgrupper.

Ta chansen och bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring.

Vid frågor och behov av kontakt finns Inköpschef Maria Frisk på telefon 072-533 30 30 eller HR chef Lars Erik Magnusson på telefon 072-533 76 45. Intervjuer startar tidigast i vecka 33. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-09

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad (Sweden)
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)