Inaktiv platsannons

Vägdriftsarbetare Örebro 

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Vägdriftsarbetare Örebro

Sökes till Örebro

 

Nu söker vi en vägdriftsarbetare till Lambertsson i Örebro

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial på våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att arbeta med uthyrning och underhåll av materialet, vilket innefattar att plocka ihop ordrar och ta hand om returnerat material. I rollen igår mycket kundkontakt och du fungerar som en rådgivare till kunden vid val av TA-material.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll och att arbeta med TA-material. Du sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Arbetet är väldigt varierande vilket innebär att du måste vara flexibel och trivas i en roll med stor omväxling. Du arbetar självständigt och tycker om att arbeta i grupp. Du gillar ordning och reda på din arbetsplats.

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-08

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)