Inaktiv platsannons

Platschef i Växjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Växjö

Peab i Växjö är inne i en spännande period och vi behöver förstärka organisationen med en engagerad platschef med erfarenhet av byggbranschen. Vill du bygga framtidens hållbara samhälle med oss?

Till tjänsten som platschef söker vi dig med erfarenhet av stora och mellanstora projekt inom byggbranschen. I rollen blir du en nyckelperson med totalansvar för produktionen i projekt från start till mål. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, personal samt överlämnandet av en god produkt. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med utsedd projektchef.

Vi ser att du har en byggteknisk utbildning på högskolenivå samt flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen. Du är affärsmässig, har gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap, är engagerad, lösningsorienterad, tydlig och kommunikativ. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-31

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)