Inaktiv platsannons

MDM AnalytikerKort om tjänstenDin framtida rollVem är duKvalifikationer i Förslöv

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

MDM Analytiker

Sökes till Förslöv, Solna

Kort om tjänsten

I vår nyinrättade CSO organisation ansvarar vi för Peabs digitaliseringsresa för att tillsammans med verksamheten ta Peab in i framtiden. Vi behöver nu förstärka med en MDM Analytiker som vill vara med och lyfta vår MDM lösning till nästa nivå. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet ifrån en analytisk roll, projektledning eller systemarkitektur och har ett starkt personligt driv att analysera och lösa komplexa uppgifter.

Din framtida roll

Som MDM analytiker skapar du förutsättningar för utveckling av Masterdata entiteter. Du driver arbetet och konkretiserar kravställningar tillsammans med stakeholders och tillsammans driver ni förändringsarbetet framåt. Du hjälper till att strukturera processer och arbetar aktivt för en ökad datakvalitet och tydligt ägarskap av Masterdata i Peab. I ditt arbete får du möjlighet att lära känna Peabs många spännande verksamheter och våra engagerade medarbetare. Du och dina kollegor kommer att stötta hela Peabkoncernen i skapandet av en gemensam MDM lösning för Peab.

Vem är du
  • Du trivs i en miljö i ständig förändring
  • Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. samt har erfarenhet av att dokumentera och arbeta med styrande dokument inom området
  • Du är analytisk, strukturerad och har en hög känsla för kvalité i dina leveranser
  • Du är initiativtagande och har en god förmåga att arbeta självständigt, vilket innebär att driva egna arbetsuppgifter, prioritera och ta ansvar för ditt arbete.
  • Du är en lagspelare som kan arbeta i team, då arbetet bygger på samarbete mellan medarbetare med olika kompetenser inom teamet såväl som i övriga koncernen
  • Du vet värdet av att leverera i tid
Kvalifikationer

Du har erfarenhet av masterdata och förståelse för vikten av gemensam kvalitetssäkrad information. Du känner till de vanligaste masterdataentiteterna och de problem som vanligen förknippas med att implementera dessa. Du har erfarenhet av kravställningsarbete, att driva och analysera och implementera större initiativ. Det är även viktigt att du har förståelse för olika typer av tvingande regelverk och affärslogik som är relevant för våra kunders verksamheter. Du är kommunikativ och har en förmåga att förtroendefullt sälja in koncept på olika nivåer i organisationen och coacha organisationen och stakeholders inom masterdata och data governance frågor. I din bakgrund har du en relevant högskole- eller universitetsutbildning.

Din placering kommer att vara på kontoret i Förslöv eller Solna och du ingår i vår systemutveckling & Business Intelligence grupp, Peab Utveckling AB, och rapporterar till MDM & Analytics-chef.

Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Martin Allard, MDM & Analytics-chef tfn 0733 371197 eller martin.allard@peab.se

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-08

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Förslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Förslöv | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)