Inaktiv platsannons

Installationsledare i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Installationsledare

Sökes till Örebro

Som installationsledare inom Peab är du viktig specialist med möjlighet att påverka genom hela byggprocessen, från tidigt skede, i anbud, projektering, under produktion och vid garanti.

Arbetet innebär att vara en koordinator mellan bygg- och installationsentreprenörerna.

Som en av våra specialister inom installationstekniska frågor stödjer du projektet och hanterar samt optimerar installationslösningar utifrån funktion-, kostnads-, produktions- och hållbarhetsperspektiv. Du kommer jobba med många och breda kontaktytor internt och externt. Tillsammans med installatörer tar du fram systemlösningar med tillhörande kalkyler, gränsdragningar, upphandling, projekteringsledning, granskning och samordning.

 I rollen som installationsledare ingår du gruppen Produktionsstöd, en grupp specialister inom olika stödfunktionsgrenar. Du har dessutom tillgång och delaktighet i ett nationellt nätverk där du deltar och får möjlighet att påverka arbetssätt i olika utvecklingsprojekt inom affärsområdet. Du är placerad på vårt kontor i Örebro och stöttar huvudsakligen de två lokala arbetschefsgrupper. Utöver det kommer du vid tillfällen hjälpa kollegor och projekt på andra orter inom regionen. Du rapporterar till din chef Malin som är placerad i Karlstad.

Att arbeta inom produktionsstöd är utmanande och utvecklande då man i rollen får påverka våra projekt, delta i helheten från början till slut och vara en del i samhällsutvecklingen. Dessutom är vi ett glatt gäng kollegor som mycket erfarenhetsutbyte men framför allt har vi roligt på jobbet. Vi ser fram emot att du bidrar till den goda stämningen.

För fler frågor om tjänsten kontakta Malin Hedberg på telefon 072-533 79 86. För frågor om att jobba på Peab kontaktar du HR chef Lars Erik Magnusson 072-533 76 45. Intervjuer startar tidigast vecka 33.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-09

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)