Inaktiv platsannons

Filialchef i Sundsvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Filialchef

Sökes till Sundsvall

Är du en ambitiös och driven ledare med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen? Är du dessutom en person som gärna driva utvecklingen av verksamheten framåt? Då kanske Lambertsson i Sundsvall är din nästa arbetsplats. Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar.

Om rollen

Som filialchef kommer du att tillsammans dina medarbetare stärka vårt varumärke på den lokala marknaden och göra Lambertsson till den bästa partnern för byggrelaterade tjänster i Sundsvall. Vi ska bidra till att effektivisera byggbranschen och öka våra kunders effektivitet och lönsamhet.

En nyckel till framgång är också att du bearbetar den externa marknaden genom att du har många och löpande kon i syfte att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer.

Om dig

Du har:

  • Erfarenhet av en bred verksamhet från närliggande bransch
  • Ett stort lokalt nätverk
  • Framgångsrikt lett personal mot gemensamma mål
  • Tidigare uppvisat goda resultat
  • Ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet

Som person är du förtroendeingivande och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten. Du är strukturerad och trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla vårt marknadserbjudande.

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-01

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)