Inaktiv platsannons

Platschef i Luleå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Luleå

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle tillsammans med ett marknadsledande team kan det här vara jobbet du söker!

Swerock behöver förstärka organisationen på betongfabriken i Luleå och söker en platschef/ansvarig driftledare som värnar om att ge hög service och kvalitet till våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Du kommer att ha ett nära samarbete i gruppen och med kollegor i regionen. Du förstår vikten av kvalitet eftersom tjänsten innebär att vara driftansvarig och delaktig i den dagliga produktionen. Du trivs i en utåtriktad roll med daglig kontakt med kunder och leverantörer och har ett personligt driv där service är av högsta prioritet.

Du är en naturlig ledare och lagspelare med stark entreprenörsanda samtidigt som du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och sätter gruppens prestation i fokus. En ledare på Swerock har en positiv attityd och ser utveckling och effektivisering som något positivt, tycker om problemlösning och ser möjligheter.

Ansvarsområden.
  • Personalansvar
  • Driftansvar
  • Budget och resultatansvar

Vi söker dig som fullgjort gymnasieutbildning. Meriterande är erfarenhet från byggbranschen och arbetsledande roller med personalansvar.

Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har god IT vana och B-körkort.

Kunskap från branschen är en fördel men inget krav, dina personliga egenskaper väger vi tungt i denna rekrytering.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

personer

Fredrik Hedlund, Arbetschef, 072-533 36 38

David Sehlstedt, Avdelningschef, 073-384 88 96

Frågor om rekryteringsprocessen

Ann-Christine Sveadotter Nilsson, 073-384 86 88

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-23

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)