Inaktiv platsannons

Teknikledare Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Göteborg

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Teknikledare

Teknikledare dag till vårt bageri i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en teknikledare för vår teknikavdelning. I rollen ansvarar du för att leda, utveckla och motivera de medarbetare som ingår i din arbetsgrupp. Du ansvarar för att skapa tydlighet, rutiner och strukturer som främjar avdelningens utveckling. Som ledare på Pågen ska du ha förmåga att agera utifrån företagets värderingar, mål och nyckeltal. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse av att utveckla medarbetare och din förmåga att skapa ett positivt klimat på arbetsplatsen.

Som teknikledare kommer du bland annat att arbeta med planeringen av det förebyggande underhållet och lösa de akuta, oplanerade situationerna som kan uppstå i den dagliga driften. Du ansvarar för avdelningen och skiftets planering, bemanning, arbetsmiljö och utbildning. Det förväntas att du tillsammans med dina medarbetare är delaktig i det dagliga operativa arbetet i produktion.  

Tjänsten innebär också att du säkerställer och arbetar strategiskt med förbättringar inom våra höga krav på kvalitet, hygien och tillgänglighet.

Du håller också i kontinuerliga arbetsplatsträffar, hanterar arbetsmiljöfrågor, håller goda medarbetarsamtal och lönesamtal och arbetar strukturerat och effektivt med rehabiliteringsfrågor. I rollen ingår även ansvaret att upprätthålla kontakter med externa leverantörer.

Till dig rapporterar cirka 21 medarbetare.

Tjänsten är förlagd under dagtid mellan måndag till fredag, men du som ledare förväntas vara tillgänglig under helger och eftermiddagar vid behov. Du rapporterar till Teknisk chef.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse och erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla medarbetare. Du har förmågan att se hela flödet från ax till limpa för att därigenom kunna utveckla värdekedjan och skapa lönsamhet. Du har också god förmåga att samarbeta och kommunicera över avdelnings- och uppdragsgränser. Du trivs i en föränderlig miljö som ibland kräver snabba beslut och omprioriteringar.

Du är en handlingskraftig och strukturerad ledare som ser arbetet med att driva förbättrings- och förändringsarbete som en naturlig del i en ledarroll. Som person är du drivande, initiativtagande och självgående. Du arbetar självständigt och har förmågan att ta snabba beslut men är samtidigt en lagspelare med förmågan att se helheten och samarbeta i grupp. Eftersom Pågen bakar under årets alla dagar ställer det krav på dig som ledare att du motiveras av och känner ett ansvar och engagemang för att säkerställa att tekniken fungerar även utanför dina ordinarie arbetstider.

Vi ser gärna att du som söker har gedigen erfarenhet av arbete med drift och underhåll inom processindustri och har goda tekniska kunskaper inom el och/eller mekanik. Meriterande är om du har erfarenhet av underhållssystemet Maximo eller likvärdigt system.

Vad erbjuder vi dig?

På Pågen bakar vi med kärlek – och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att kunna ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej