Inaktiv platsannons

Frukostvärd i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Brinner du för spännande gästmöten och att skapa upplevelser i världsklass? Ser du utmaningar och inte problem.

I rollen som Frukostvärd arbetar du på Vildmarkshotellets helt nyrenoverande och tematiserade restaurang Terrassen. Vi arbetar i en underbar naturskönmiljö med magisk utsikt över Bråviken dagligen. På Vildmarkshotellet har vi olika säsonger med många verksamheter. Förutom vår sommarsäsong så har vi fullt av konferensgrupper, mässor och event övrig tid på året.

I rollen som frukostvärd arbetar du med vår frukost på Vildmarkshotellet. Arbetsuppgifterna innefattar många härliga gästmöten och arbetsuppgifter som seating av gäster, iordningsställande av buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, i matsalen och på uteserveringen. Vi lägger oerhört stor vikt till det estetiska och presentationen av vår buffé. Därav ser vi gärna att du som sökande har ett naturligt öga för detaljer. Vi är ett Svanen märkt hotell och strävar efter att arbeta med Ekologiska och närproducerade råvaror. 

Du är en social person som gillar att arbeta under högt tempo och du hjälper alltid till där det behövs. Samarbete ser du som självklart och du har en god förmåga att behålla både en positiv inställning samt ett lugn när tempot många gånger är högt. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det meriterande. 

Tjänsten är en säsongsanställning om minst 15H/vecka mellan 1 september till 31 december. Arbetstiderna innefattar varierande arbetspass på både veckodagar och helger med både dagspass och pass under kvällstid. När du arbetar som frukostvärd startar arbetsdagen vissa dagar kl 06:00 och det är därför mycket viktigt att du kan ta dig till och från hotellet även när kollektivtrafiken inte går. Lön enligt kollektivavtal träffat mellan Visita och HRF. Arbetstiderna är schemalagda varierande och till viss mån även på helger. Sista ansökningsdag är 15 augusti.


Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb