Inaktiv platsannons

Mekaniker inom emballage underhåll - Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

 

Vi söker nu nya medlemmar till vårt team som Underhållsmekaniker inom sammansättning, för Underhåll emballage. Tjänsten är på dagtid men skiftarbete kan bli aktuellt framöver, vi kommer att jobba på södra och övre fabriken och du kommer vara med och bygga upp en helt ny gren inom underhåll i denna roll.

Låter det intressant? Läs vidare i annonsen om vad arbetet innebär och vilka kompetenser som behövs. Kanske du blir vår nästa kollega!!

 
Vad kommer du att göra? 
Som underhållsmekaniker arbetar du främst med att säkerställa emballage som är i behov av förebyggande, avhjälpande och akut underhåll.  I uppgiften ingår också analysarbete avseende tekniska störningar, medverkan i kontinuerligt förbättringsarbete samt ombyggnadsarbeten. 

Arbetet bedrivs i nära samarbete med kunden (produktion) samt ett flertal nätverk inom området. Emballage underhåll kan även förekomma i Göteborg vilket innebär att resor kan förekomma i tjänsten. 

Passar du för tjänsten? 
Vi tror att du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har svetskunskaper och erfarenhet av svetsningsmetoderna MIG/MAG samt TIG.

Att använda datorer och digitala verktyg tex. Microsoft Office programmen är lätt för dig och en del av vardagen och du har kunskap och erfarenhet av att använda ritningsläsning i ditt jobb. Vidare har du goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. 


Andra meriterande kunskaper/erfarenheter är:
Erfarenhet av underhållsarbete inom MEK och/eller emballage underhåll, ett truckkort, 
Kunskaper/erfarenheter från Maskinberbetning och/eller hydrauliska system
Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

 

Du som person
Vi lägger väldigt stor vikt vid dig som person, vi tror att du har en hög samarbetsförmåga och ser detta som ett sätt att utvecklas, individuellt och som team. Som person är ett bra arbetsklimat ditt mål och du bidrar till detta genom att visa både respekt och tillit till dina kollegor och kunder. Du älskar att lösa problem då din goda analytisk förmåga kan komma till sin rätt. Ditt serviceinriktade sinne gör att du alltid jobbar med att tillgodose kundens förväntningar och att leverera i tid, hålla vad man lovat och att ha hög kvalitet i jobbet är en naturlighet för dig. 

 

Du gillar att jobba strukturerat och planerat men trivs även i ett händelsestyrt jobb då du tilltalas av kraven på att vara öppen för förändringar. Du har heller inga problem att prioritera om och besluta vilka jobb som skall utföras först då du en person som tycker om att ta ansvar och har lätt för att ta initiativ. Detta gäller oavsett om det är att utföra ordinarie arbetsuppgifter eller bidra till förbättringar.
 

Ansökan och kontakt 
Har du frågor angående tjänsten kontaktar du Supervisor Maintenance, Mattias Karlsson på tele: 072-3717940 eller Supervisor Maintenance, Johan Persson på tele:  076-6210674
Har du frågor angående rekryteringsprocessen kontaktar du Sr Rekryterare, Camilla Andréasson på mejl camilla.andreasson@volvocars.com
 
Skicka in din ansökan via rekryteringssystemet senast 29 augusti -2021. Observera att ansökningar via e-post inte kommer att hanteras i rekryteringsprocessen, detta med anledning av GDPR.  

 

Annonsen kommer att ligga ute över semesterperioden vilket innebär att svar och hantering av ansökan kommer att ske först efter semestern, vilket vi hoppas du har förståelse för.
 

 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)