Inaktiv platsannons

Verktygsfilare/Verktygsmakare i Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Låt oss skapa framtiden tillsammans. 

På Volvo Cars tror vi att nyckeln till framgång är att vara nyfiken och engagerad i att förstå människor. Vi är människor som bryr oss om andra människor. Vi arbetar tillsammans för att skapa ny teknik och nya innovationer för en säker, hållbar och bekväm mobilitet. Vill du bli en del av oss? 


Vad erbjuder vi  
Nu behöver vi stärka upp våra team med en medarbetare till verktygsunderhåll på övre fabriken i Olofström där vi underhåller linje, transfer, följd och klippverktyg. Du kan förvänta dig omväxlande arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Vi gör även akuta avhjälpande underhållsåtgärder under produktion. Vi värdesätter mångfald då vi anser att detta bidrar till kreativitet, utveckling och bred expertis. Vi söker nu två stycken Verktygsmakare till skiftarbete hos oss.

Vad kommer du att utföra? 
Som Verktygsmakare hos oss kommer du främst arbeta med att utföra förebyggande och förbättrande underhållsåtgärder enligt arbetsorder. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är TIG-svetsning, handslipning, polering och montering. Allt utfört arbete rapporteras i underhållssystemet, så som åtgärd, tid, ev. teknisk återkoppling. Du kommer även att medverka vid haverianalyser, arbeta med ständiga förbättringar (DMAIC) samt bidra till lagets utveckling genom målstyrt lagarbete.

Dina färdigheter
Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning, generella IT-kunskaper samt är kvalitetsmedveten. För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och en stor servicekänsla samt kundfokus. Vidare ser vi att du har mycket bra problemlösningsförmåga och kan ta egna initiativ. Erfarenhet från produktion plåtpressning, underhåll eller tillverkning av pressverktyg är önskade krav. Där också utbildning som verktygsfilare/verktygsmakare. Du ska också inneha B-körkort. Planerat startdatum är så snart som möjligt.
 
Vem är du?  
Där andra ser problem, ser du en utmaning att lösa. Vi söker dig som är strukturerad och analytiskt lagd. För dig är det viktigt med ordning och vi ser att du är positiv, flexibel och händig. Du ska också tycka om att arbeta i lag och vara öppen för förändringar eftersom det för oss är självklara egenskaper. Du gillar teknik och har alltid höga krav på att leverera med hög kvalitét från början i allt du tar dig för. Som person är du social och har lätt för att bygga goda relationer så att samarbeta med andra är lätt och ger dig energi. Du är lyhörd, service minded, anpassar din kommunikation efter mottagare och bemöter alla på ett professionellt sätt.

Du trivs med att ha ett arbete som är händelsestyrt, är van att prioritera om och anpassar dig lätt till olika situationer som uppstår. Du är öppen för förändringar och har förmåga att se på saker med nya infallsvinklar. Personligen tar du gärna initiativ till att utveckla dig själv, lära dig nya saker och du delar gärna med dig av kunskaperna till personer i din omgivning. 

Nyfiken på att veta mer?
För information kring tjänsten, vänligen kontakta, Rekryterande chef, Magnus Johansson, magnus.mj.johansson@volvocars.com
Har du frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com.

 

Sista ansökningsdatum är 8 augusti 2021. Vänligen notera att ansökningar som inkommer via mail inte kommer att behandlas.
Notera även att denna rekrytering kan behöva pausas i semesterperioden så att svar kan komma att dröja.

 

 

Vilka är vi? 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar vilket förbättrar deras påverkan på världen och vi skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars folket är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. På Volvo Cars blir din karriär utformad kring dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

 

 

 

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)