Inaktiv platsannons

Säljare 50% i Stockholm

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är utåtriktad

- Du är nyfiken

- Du är motiverad och engagerad

- Du är strukturerad och ordningsam

- Du tycker om att ta ansvar

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innehåller ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i fyra säljande avdelningar: Sports,running & training, Leisure & Youth, Outdoor & hunting och Ski,bike & sporttech. Vi har även tre andra viktiga avdelningar i varuhuset Lager, verkstad och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

I rollen som säljare är huvudfokuset alla kunder som kommer in till vår butik. Vi hälsar alla välkomna och hjälper kunderna att hitta rätt produkter. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant mer försäljning för att få kunderna att gå ut genom dörren och få med sig allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att uppnå resultat. Du brinner för att göra kunderna nöjda och bidra till en god köpupplevelse. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift, du har även goda datakunskaper.

Här vill vi att du från grunden har ett stort intresse för de största sporterna, resten kan vi lära dig på plats. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

Vi söker 50% deltidstjänster samt helgextra.

Län:
  • Stockholm
Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2021-08-30

Tillträde:

2021-09-13

Arbetsplats/placeringsort:

Barkarby

Adress:

A-gatan 29 17545 Järfälla

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb