Inaktiv platsannons

Helg säljare Sport & Träning i Kungens kurva

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

 

Säljare

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

Vi söker en helg säljare till våran avdelning sport & träning. I rollen som säljare välkomnar du kunderna och hjälper dem att hitta vad de söker. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få gästerna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget.

Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du trivs med att tävla mot dig själv likväl som dina kollegor och du brinner för att göra kunden nöjd.

Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Arbetsplats: XXL Sport & Vildmark i Kungens kurva


På XXL finns det olika avdelningar och vi ser gärna att du har ett brinnande intresse & passion för den avdelning du söker till. Du behöver inte vara expert på något område eftersom vi erbjuder en stor kunskapsbank och möjlighet till personlig utveckling när det kommer till de produkter som finns på varje avdelning.

Sport, Running & Training
Oavsett om du hållit på med lagsport eller tävlat individuellt är vår största avdelning platsen för dig som har fullt fokus på sport och träning.

Leisure & Youth
Tack vare det nya atletiska modet behöver du inte längre välja mellan funktionalitet och stil. Det här är avdelningen för dig som gillar mode och fritid.

Outdoor & Hunting
Vår vildmarksavdelning har fått sig ett ansiktslyft och har nu ännu större fokus på aktiviter i naturen. Här är det meriterande om du har jägarlicens.

Ski & Bike
Gillar du att lägga mil efter mil på en cykel bakom dig, eller trivs med snötäckt mark under dig? I så fall är detta avdelningen för dig.

Cashier
Kassan är avdelningen för dig som vill ge kunden den bästa tänkbara avslutande servicen och därmed också knyta ihop säcken av köpupplevelsen.

Storage
Uppskattar du ordning och reda, tycker om att vara behjälplig vid både leveransmottagning och hjälpa till att fylla varuhuset med produker – då är lagret platsen för dig.

Workshop
Är du tekniskt lagd och gillar att vara den kunderna vänder sig till för att få sina ägodelar reparerade? Sök till verkstaden.

 

 

Län:
  • Stockholm
Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Helg

Sista ansökningsdag:

2021-07-25

Tillträde:

omgående

Arbetsplats/placeringsort:

XXL Sport & Vildmark Kungens kurva

Adress:

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungens kurva
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungens Kurva | Detaljhandel | Deltidsjobb